16 Nisan 2014 Çarşamba 11:55
ŞEMSİ TÜRKMEN ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Ağrı Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi öğrencileri  14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılan programlar çerçevesinde İl Müftülüğü nezaretinde İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda şiir dinletisi ve piyes gösterisi düzenledi.

 

Piyes gösterisine İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ, İl Müftü Yardımcısı Şevket DİLMAÇ, Şube Müdürleri ve daire personelimiz, Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi Müdürü Fırat KAYA, öğrencileri, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GEMİCİ; Öğrencileri gayretlerinden dolayı kutlayarak başarılarının takdire şayan olduğunu söyledi.Peygamberimizi tanımak tanıtmak tavsiyelerini hayatımıza geçirme hususunda bilgi verdi.

 

Öğrencilerin yaklaşık 2 saat süren etkinliklerinde hazırladıkları Piyes,İlahi ve Şiir dinletisinde  katılımcılardan tam not aldı.

 

Program İl Müftülüğünün Öğrencilere  hazırlanan Başarı Belgesi ve kitaplardan oluşan çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi.


























Son Güncelleme: 16.04.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.