01 Ocak 2016 Cuma 23:35
Son Dakika Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te Açıköğretim Lisesi Sınavları Kar Nedeniyle İptal Edildi

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle 2-3 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan Açık Öğretim Lisesi sınavları 3 ilde ertelendi.

VAN

Konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin yapılan telefon görüşmesinde, “Elverişsiz hava şartları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan karar doğrultusunda ilimiz ve ilçelerinde bu hafta sonu yapılması planlanan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavları iptal edilmiştir. Sınavlar bakanlık tarafından sonradan belirlenecek olan bir tarihte yapılacaktır” dedi.

HAKKARİ

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2-3 Ocak 2016 tarihinde yapılması planlanan açık öğretim ortaokulu ve lise sınavları yoğun hava muhalefeti nedeniyle il merkezi ve ilçelerde ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

BİTLİS

Konuyla ilgili Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Elverişsiz hava şartları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan karar doğrultusunda ilimiz ve ilçelerinde bu hafta sonu yapılması planlanan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavları iptal edilmiştir. Sınavlar bakanlık tarafından sonradan belirlenecek olan bir tarihte yapılacaktır” denildi.

MUŞ

Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavları ileri bir tarihi ertelendi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle cumartesi ve pazar günü yapılacak olan Açık Öğretim Ortaokul ve Açık Öğretim Lisesi sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Son Güncelleme: 02.01.2016 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.