28 Şubat 2014 Cuma 18:57
Taşlıçay İmam Hatip Lisesinde Mescid Açılışı Yapıldı

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde aynı binada eğitim veren Taşlıçay İmam Hatip Orta Okulu ve İmam Hatip Lisesine öğrencilerin uygulamalı dini derslerini yapmak üzere bay-bayan olmak üzere iki Mescit odası açıldı.

 

Açılışa Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya ile kurum amirleri ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir katıldı. Açılışa katılanlar, tefrişat ve tadilatı hayırseverler tarafından yapılan mescit de öğrencilerle birlikte Cuma namazını kıldılar.

 

Cuma namazının ardından okul müdürlüğü tarafından misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Taşlıçay İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Faruk Ölmez, İHA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, acil bir tadilata ve tefrişata ihtiyacı vardı. Sağ olsun hayırsever vatandaşlarımız buranın masraflarını üstlendiler ve yapıp bize hediye ettiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum, sağ olsunlar” dedi.






Son Güncelleme: 28.02.2014 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.