01 Aralık 2015 Salı 20:55
TEOG sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

E-Okul üzerinden TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek oldukça kolay. Peki E okul giriş ile TEOG sınav sonuçları nasıl öğrenilir? E-Okul üzerinden hangi bilgilere ulaşılır? Detaylar haberimizde...Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) e-okul veli bilgilendirme sistemi (VBS) sayesinde TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek mümkün. Peki e okul vbs giriş ile TEOG sınav sonuçları nasıl öğrenilir? E-Okul üzerinden hangi bilgilere ulaşılır? İşte detaylar!

E Okul giriş ile TEOG sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapacak olan velilerin öncelikle https://e-okul.meb.gov.tr adresine erişim sağlaması gerekiyor. Bu sayfa açıldığında karşınıza çıkan panelde öğrencinin kimlik bilgileri ve okul numarasını kullanmanız lazım. Siteye erişim sağlandıktan sonra sayfanın sol tarafında menü ve bilgi alanlarının yer aldığı bir panel açılacaktır. Bu panel üzerinde "TEOG sınav sonuçları" başlığı karşınıza çıkacak. Bu başlığa tıklayarak öğrencinin TEOG sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz. E-Okul sistemine giriş yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG sınav sonuçları 2016 Ocak ayının ilk haftasında açıklanacak. Veliler ve öğrenciler TEOG sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz e okul üzerinden kolaylıkla sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

E Okul VBS giriş ile hangi bilgilere ulaşılır?
E Okul sistemi üzerinden öğrencilerin şu bilgilerine ulaşılabilir:

- devamsızlık durumları

- yazılı notları

- karne notları

- sınav tarihleri

- aldığı belgeler

- yıl sonu notları

- haftalık ders programı

- nakil durumu

- sınıf bilgileri

Son Güncelleme: 01.12.2015 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.