24 Ağustos 2021 Salı 19:14
TÜBİTAK tarafından Ağrı'da 31 okul projesi kabul edildi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki okulların hazırladığı projelerin Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarları Projeleri kapsamında kabul edildiğini açıkladı. Konu hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek,"TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları 2020-2021 çağrı döneminde ilimizde 23 ortaokul, 7 lise ve 1 özel eğitim uygulama okulumuz olmak üzere toplam 31 okulumuz destek almaya hak kazanmıştır. İlçelerimizden Merkez'de 4, Diyadin' de 1, Doğubayazıt'ta 11, Eleşkirt'te 3, Patnos'ta 3, Taşlıçay'da 7 ve Tutak' da 2 proje olmak üzere toplam 31 projemizin başvuruları kabul edilmiştir" dedi.

TUBİTAK 4006 programı kapsamında gösterdikleri başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kökrek, yeni eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası projelere daha çok önem vereceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
TÜBİTAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.