10 Nisan 2014 Perşembe 22:40
'ÜNİVERSİTEMDE BENİM DE DİKİLİ BİR AĞACIM VAR'

Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü  öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin amacına uygun olarak öğretim üyesi Yrd Doç Dr. Zübeyir SALTUKLU’nun başlattığı “Üniversitemde benim de dikili bir ağacım var” projesine katılarak Eğitim Fakültesi binasının yeşil alanına Rektörlüğün sağladığı ve Saha Elamanlarının da yardımıyla  ağaç diktiler.

 

SALTUKLU öğrencilerine yaptığı konuşmada, kısa sürede koca bir üniversite yerleşkesine

60.000’e yakın ağacın dikildiğini ve bu sayının her geçen gün artığını belirtti. Hepimizin muhtaç olduğu güzel ve yaşanabilir bir çevrenin oluşmasında bizlerin ve yarınlarımızı teslim edeceğimiz öğretmen adaylarımızın da bir katkısının anlamlı olacağı bilinciyle böyle bir faaliyeti yaptıklarını  söyledi.

 

“Bir elin nesi var iki elin sesi” atasözüne uygun olarak kısa sürede 100’e yakın ağacı diken ve

bu kampanyaya katılan öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti. Öğrenciler de, “Bizlere bu anlamlı faaliyette yer almamızı sağlayan başta rektörlüğümüze ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz “dediler.

 

 

 


Son Güncelleme: 10.04.2014 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.