10 Ağustos 2015 Pazartesi 14:03
16 Yaşındaki Çocuk, Dota 2 Turnuvası'nı Kazanarak Milyoner Oldu!

Valve’ın, ABD’nin Seattle şehrinde 3 ila 8 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği The International Dota 2 Championships turnuvası, geçtiğimiz cumartesi günü tamamlandı. Her ne kadar güvenlik konusunda sıkıntılar yaşanmış olsa da oldukça heyecanlı geçen turnuva, binlerce kişi tarafından canlı olarak takip edildi. Sonuç olarak havuzda milyonlarca dolar ödülün bulunduğu turnuvanın galibi Evil Geniuses isimli takım oldu.

Ülkemizde de yeni yeni oluşmaya başlayan E-spor kültürünün en prestijli turnuvalarından olan Dota 2 turnuvası, 16 yaşındaki Pakistanlı Sumail "Suma1L" Hassan Syed isimli bir oyuncuyu da milyoner yaptı. Suma1L, kazandıkları turnuva sonunda 1.1 milyon dolarlık ödülün de sahibi oldu.

Son Güncelleme: 10.08.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.