20 Şubat 2018 Salı 11:50
2018 Kaymakamlık Sınavı Nihai Başarı Listesi Açıklandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yazılı ve sözlü sınavları tamamlanan 100 kaymakam alımı nihai başarı listeleri açıklandı. Kaymakam alımı sonucunda oluşan sınav ve mülakat puanları da başarı listelerinde yer aldı. Aşağıdaki bağlantıdan kazanan 100 adayı ve tüm puan detaylarını bulabilirsiniz.

Kaymakam alımı sınavını kazanan adaylardan istenilen belgeler; Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Raporda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yazılı sağlık şartlarına haiz ve memleketin her ikliminde iş görmeye ve her vasıta ile gezip dolaşmaya kabiliyeti olduğuna dair kayıt bulunacaktır.)

Herhangi bir kurumda görevli iseniz kurum adresi ile naklen atanma talebinizi belirten dilekçe, atanmak istediğiniz dört il adını belirtir dilekçe, mal bildirim belgesi, kamu görevlileri etik sözleşme belgesi, mezuniyet belgenizin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi istenmektedir.

Adayların yazılı tebligatı beklemeden yukarıda istenilen belgeleri en geç 26 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar Personel Genel Müdürlüğü Kaymakam Adayları Şubesine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.