12 Nisan 2015 Pazar 15:54
AA, WhatsApp'ı İndirme Sayısında Tahtından Etti

Son zamanların tartışmasız en fazla oynanan oyunlarından olan AA, Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp’ı indirme sayısında geride bıraktı. Oyun kısa bir süredir mobil platformlarda yer alıyor olmasına rağmen şu anda sadece Android'de 10 milyon ila 50 milyon arasında indirme rakamlarına ulaştı.

Google Play’de ve iOS’te bulunan AA, akıllı telefonlarda en fazla indirilen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun amacı kendi ekseninde daireler çizen bir yuvarlağa, size verilen top şeklindeki cisimleri daireye yerleştirerek mümkün olduğunca en ileri bölümlere gidebilmek. (söylemesi ayıp ben şu anda 126. leveldeyim) 

Oyun, General Adaptive tarafından geliştirilmiş. Aynı şirketin Ki, Ci, Ru isimlerinde oyunları da bulunuyor, fakat AA kadar popülerliğe erişemediler.

Aşağıda Webtekno ekibinden Efe’nin, AA oyunuyla ilgili tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

Son Güncelleme: 12.04.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.