14 Şubat 2014 Cuma 14:54
Ağrı ESOB ile ING Bank Arasında Protokol İmzalandı

Protokol kapsamında "Aslan KOBİ" adı altında her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra farklı bankacılık ürün ve hizmetleri de sunulacak.

 

Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na üye küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ), ING Bank A.Ş. Ağrı Şubesi ile imzalanan protokolle avantajlı kredi imkanı sağlandı.

 

 Oda üyelerine avantajlı kredi imkanları sağlamayı amaçlayan protokol, oda binasında ING Bank A.Ş. Ağrı Şube Müdürü Rıdvan Ekin ile Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati Aydemir tarafından imzalandı.

 

 ING Bank Şube Müdürü Rıdvan Ekin, imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin önemli bir bölümünü KOBİ'lerin oluşturduğunu belirterek, bu gerçekten hareketle KOBİ'lere özel finansman ürünleri hazırladıklarını söyledi.

 

 Ekin, bu kapsamda imzaladıkları protokolle Ağrı esnaf ve sanatkarlara "Aslan KOBİ" adı altında her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra farklı bankacılık ürün ve hizmetler sunacaklarını kaydetti.

 

 Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati Aydemir ise ING Bank'ın oda üyesi işletmelere sağladığı avantajlı kredi olanağı sayesinde, ekonominin bel kemiğini oluşturan KOBİ'lere, özellikle finansmana ulaşmanın çok daha büyük önem taşıdığı bu dönemde destek sağlandığını söyledi.

 

 Taraflar arasında konuşmaların ardından imzalanan protokol uyarınca oda üyesi bin 600 işletmeye, KOBİ'lerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış özel finansman ürünleri indirimli faiz oranlarıyla sunulacak.

Son Güncelleme: 14.02.2014 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.