20 Nisan 2015 Pazartesi 16:33
Apple Watch'la Birlikte Spy_Watch Adında Ajan Oyunu Geliyor

Apple Watch, daha satışa sunulmadan ön siparişleriyle akıllı saat platformunun yeni lideri olmayı başardı. Apple sadece 1 günde, geçtiğimiz yıl 1.2 milyon akıllı saat satan Samsung’u geride bırakmayı başarmıştı. 

Saat çıkmadan önce geliştiriciler, kullanıcıların Apple Watch’la uyumlu olacak şekilde 100’den fazla uygulama ve oyun geliştirmiş durumda. Bu oyunlardan bir tanesi de Spy_Watch ismindeki ajan oyunu.

Bossa Studios tarafından geliştirilen oyun, dokunmatik ekrana yapılan dokunuşlarla oynanması yerine saati hikayenin içerisine dahil etmiş. 

Oyunun amacı ise yönettiğiniz istihbarat örgütündeki ajanları eğiterek operasyon yapmaları için hazır hale getirmeniz. Bu ajanlardan sürekli geribildirim alıyorsunuz ve bu bildirimler direkt olarak saatinize geliyor. Kazandığınız paralarla ekibinizi daha da güçlü bir hale getiriyorsunuz. 

Son Güncelleme: 20.04.2015 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.