25 Şubat 2014 Salı 18:14
Bankada Unutulan Paraları Sorgulama

Bankacılık Kanunu gereği bankalar unutkan mudiler için son çağrı yapıldı.

 

Mevduatı zaman aşımına uğrayan mudilerin 16 Haziran 2014 tarihine kadar başvurmaması halinde, zaman aşımına uğramış mevduat bakiyeleri TMSF’ye devredilecek. En çok para ise İş Bankası’nda unutuldu.

 


TMSF, bankalarda unutulan paraları yarından itibaren askıya çıkıyor. Üç ay askıda kalacak unutulan hesapları bankaların internet sitesinden de sorgulamak mümkün olacak.

 

 

Banka sayısının gün geçtikçe artması her bankadan hesap açmamıza neden oldu. Bugün birçoğumuzun üçten fazla bankada hesabı vardır. Geçtiğimiz günlerde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yapılan bir açıklama bu banka hesaplarının bazılarında yıllardır çekilmeyen unutulmuş paralar olduğunu ortaya çıkardır.

 

Bankalar ve TMSF 10 yıldır işlem görmediği için unutulmuş kabul edilen hesapları bugün ilan etti. Benimde geçmişte bankada param kaldı mı diyorsanız aşağıdaki bağlantıdan sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

 

Bankada Unutulan Paraları Sorgulama için Tıklayınız

Son Güncelleme: 04.08.2016 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.