31 Mart 2015 Salı 09:57
Batman: Arkham Knight'ın DLC Detayları Belli Oldu

Warner Bros merakla beklenen Batman: Arkham Knight oyunundan yeni detaylar vermeye devam ediyor.

Daha önce Batman: Arkham Knight için çok özel bir DLC tanıtacağını duyuran Warner Bros, bu DLC hakkında ilk detayları açıkladı.

Arkham Knight'ın ana hikayesinde doğrudan olmasa da bağlantılı bir şekilde olacak DLC, malesef ki Joker'i barındırmamakta. Warner Bros Arkham Knight'ın ana hikayesine eline geçen her fırsatta Joker'i de eklemeye çalışmış olsa da bunu bir türlü yapamadılar.

Ancak söylenenlere göre yeni DLC'de de bulunmayacak Joker için Warner Bros ileride özel bi DLC hazırlamayı düşünmekte.

 

DLC hakkında şu an bildiğimiz tek şey, oyunu Harley Quinn olarak oynayacağımız ve görevimizin de Gotham Polis Departmanı'ndan Poison Ivy karakterinin kaçmasına yardım edeceğimiz. DLC de dört adet de farklı harita bulunacak. Böylece bu DLC sizi Batman: Arkham Knight oynamadan önce bir nevi oyuna ısındıracak.

Son Güncelleme: 31.03.2015 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.