02 Kasım 2018 Cuma 15:31
Benzine İndirim Geliyor! Bu Sefer Pompaya Yansıyacak

Eşel mobil sistemden dolayı akaryakıt fiyatlarında indirim ve zamlar pompaya yansımıyor, ÖTV'den düşüyordu. Benzinde son ÖTV ayarlamaları sonrasında fiyatın pompaya yansımasına 2 kuruş kalmıştı. Şimdi benzine 15 kuruş daha indirim geleceği belirtiliyor. Buna göre İstanbul'da benzinin litre fiyatı 6,99 TL'den 6,86 TL düşmüş olacak.

Benzin fiyatlarına yaklaşık 15 kuruş daha indirim geliyor. İndirimin pompaya yansımasına 2 kuruş kalmıştı. Buna göre İstanbul'da benzinin litre fiyatı 6,99 TL'den 6,86 TL düşmüş olacak.

16 AĞUSTOS'TAN BERİ FİYATLAR SABİTTİ

Eşel mobil sistemde yapılan son ÖTV zammıyla birlikte benzin fiyatları 16 Ağustos'tan bu yana sabitti. İndirim ve zamlar pompaya yansımıyordu. Son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta karşılanan ÖTV miktarlarına benzinde 2 kuruş kalmıştı.

13 KURUŞ FİYATLARA YANSIYACAK

Belirtilen miktarlarda ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacak. Benzin fiyatlarına 15 kuruş daha indirim gelecek. Buna göre İstanbul'da benzinin litre fiyatı 6,99 TL'den 6,86 TL düşmüş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.