12 Ekim 2018 Cuma 15:45
Brunson Davasına Doların İlk Tepkisi! İşte Son Rakamlar!

Rahip Brunson davasında savcı Brunson'un terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıla kadar hapsini istemesinin ardından dolar şu sıralar 5,83 seviyesinden işlem görüyor.

Piyasaların dört gözle takip ettiği, ABD ile Türkiye arasında krize neden olan Rahip Brunson'un davası bugün görüldü. Dava öncesi yeni güne 5,90 TL seviyesinden açılış yapan dolar gün içerisinde 5,85'e kadar düştü. Duruşma sırasında 5,94 bandına yükselen dolar, Rahip Brunson davasında savcı Brunson'un terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıla kadar hapsini istemesinin ardından şu sıralar 5,83 seviyesinden işlem görüyor.

Yeni güne 6,87 seviyesinden başlayan euro ise gün içerisinde 6,77 TL'ye kadar geriledi. Brunson davası sırasında 6,88 seviyesine çıkan euro şu sıralar 6,84 TL'den işlem görüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.