05 Aralık 2018 Çarşamba 11:20
Çeyrek Altın Değerinde Son Durum Nedir?

Ekonominin halk için göstergeleri arasında çeyrek altın değeri bulunuyor. Çeyrek altın değerinde son durum nedir?

Çeyrek altın, gram altın güncel değerleri neler?

Gram Altın Yatay Seyir Değerinde

Altın değerine bakıldığında, çeyrek altın değerinde son durum yatak seyrinde. Haftaya yatak seyirde başlayan gram altın için 204 TL ile denge sağlandı.

Çeyrek altın kaç para?

En çok sorulan sorular arasında çeyrek altın kaç para sorusu yer alıyor. Bunun dışında, çeyrek altının değeri halk tarafından güncel olarak takip edilerek, ekonomi hakkında bilgi ediniliyor. Altın bugüne düşüle başlamıştır. Yüzde 9 prim ile 205.3 liradan tamamlandı. Sabah 09.50 itibariyle ise prim %9’dur.

Çeyrek altın 334 TL.

Düşüş yaşanıyor olması, ekonomik anlamda rahatlamanın olacağının göstergesi. Ayrıca yatak seyirde devam edecek olması, 2019 için de güzel bir giriş olacağını gösteriyor.

Peki, cumhuriyet altını ne kadar?

Altın hesabı olanlar, altın takipçileri cumhuriyet altının da kaç para olduğunu bilmek istiyor. Bakıldığında onda da düşüş olduğunu göreceksiniz. Altın fiyatlarının güncel hallerinden yola çıkarak ekonomi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bunun yanında altın hesabı olanlar direkt olarak ona göre hareket edebilir.

Cumhuriyet altını 1.367 TL.

Altın fiyatları nedir sorusunun güncel yanıtları ile altın hesaplarınızın değerini kontrol edebilirsiniz. Yatay seyrinde olan altın fiyatları sizin için iyi olabilir. Düşüş olması durumunda ise ona göre hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

Finans Analistlerine Göre Altın Değerleri

Finans Analistleri arasında olan İslam Memiş, G20 Zirvesi’nde ABD ve Çin arasında yeni gümrük vergisinin getirilmemesi konusunda anlaştıklarını anımsattı. Bu durum piyasada riskin desteklendiğinin bir göstergesidir dedi.

İslam Memiş;

‘Altının değeri bu hafta 1.204 Dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Ons altın, 1.207 dolar aşağıda yönlü 1.187 Dolar seviyesi sürpriz olmayacak’ şeklinde konuştu.

Sonuç olarak analistler tarafından yapılan yorumlara göre, altının düşmesi durumunda sürpriz sonuçlar olmayacak. Bakıldığında, düşüşler olabilir. Finans analistleri altın değeri yorumu kapsamında, doların düşüşü ile altının da düşeceği yönünde. Bu kapsamda ekonomik değerlendirmeleri yapmanız isteniyor.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.