19 Ekim 2016 Çarşamba 12:35
Çin üçüncü çeyrekte beklentiler doğrultusunda yüzde 6,7 büyüdü

Çin'de bugün açıklanan verilere göre, ülkede Gayrisafi Yurt içi Hasıla (GSYH) artışı, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 6,7 oldu. Söz konusu veriye ilişkin piyasa beklentisi yüzde 6,7 düzeyinde bulunuyordu.

Asharq Al-Awsat'ın haberine göre, Terör Operasyonlarından Etkilenen Alanların Yeniden İnşası Fonunun başında bulunan Abdul Baset Turki tarafından yapılan açıklamada, DAEŞ'ten kurtarılan bölgelerin temel altyapısının yeniden inşası ve temel hizmetlerin verilebilir hale getirilmesi için yaklaşık 14 milyar dolar gerektiği açıklandı.

Söz konusu rakama göre; konut ve ticari binaların yeniden inşası veya Musul'un kurtarılması sonrasında ortaya çıkacak hasarın giderilmesinin dahil olmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili gerçekleştirilen toplantıya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün temsilcilerinin yanı sıra, Bağdat, Musul, Selahaddin, Diyala, Babil ve Kerkük Vilayetlerinden de yetkililer katıldı.
 

Son Güncelleme: 19.10.2016 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.