10 Mart 2017 Cuma 17:46
Citroen'den İnternatif Test Sürüş Fırsatı

 Citroen, sosyal medya platformlarından Snapchat'teki hesabında, C3 WRC'nin direksiyonuna geçme fırsatıyla kullanıcılara yeni bir deneyim sundu.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, "Snapdrive C3 WRC" adı verilen kampanya, markanın "citroenofficial" adlı Snapchat hesabındaki ilk hikaye oldu. Snapchat kullanıcıları, bu fırsattan sadece 24 saatliğine yararlanabildi.

Sosyal medya kullanıcılarının gerçek bir ralli aksiyonu yaşamalarına fırsat veren bu uygulama, Facebook, Twitter ve Linkedin'deki iki ön gösterimin ardından Citroen'in ilk Snapchat hikayesini oluşturdu. Test sürüşü, "Snapper"ları "Story"deki pistte sürücü olarak hayal etmeye çağırdı. Bu Snapchat hikayesini oluşturan kısa videolar, sürücüyü direksiyonun arkasına yerleştirdi.

Videolar, sürücüler için bir günlüğüne heyecan verici bir deneyim sunmak için gerçeğe olabildiğince yakın olacak şekilde yapıldı.

Son Güncelleme: 10.03.2017 17:53
Anahtar Kelimeler:
Citroen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.