10 Kasım 2017 Cuma 01:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cam filmi konusunda konuştu hata var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cam filmi düzenlemesi hakkında "yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi. Erdoğan'ın ayrıca, "dersane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin yok" dediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde partisinin Ankara, Aksaray, Batman, Bilecik, Burdur, Edirne, Erzurum, Karabük, Manisa, Mersin, Şanlıurfa, Tokat ve Kilis illerinin milletvekillerini topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda milletvekillerinin görüş ve önerilerini aldığı ve yeni talimatlar veridiği ortaya çıktı. İşte toplantının perde arkası...

'İZİN VERİLMEYECEK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci talimatı ise eğitim sistemi ile ilgili oldu. TEOG'un kaldırılması ile yeni getirilen sistemle ilgili olarak Erdoğan, tüm kesimlere bu sistemin iyi anlatılmasını istedi, "Eğitim sistemi iyi anlatılsın" dedi. Erdoğan, dershanelerin ve etüt merkezlerinin de canlandırılmasın izin verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan'ın evinde özel ders alanlar konusunda ise yapılacak bir şeyin olmadığını söylediği belirtildi.

"İSTİFA EDENLERİ DIŞLAYACAK HAREKETLERDEN KAÇINILSIN"

AK Parti'deki istifalarla ilgili olarak milletvekillerine uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa edenleri dışlayacak hareketlerden kaçınılsın" dedi.

AKM İÇİN 4 PROJE VAR

Atatürk Kültür Merkezi projesi ile ilgili de konuşan Erdoğan 4 proje olduğunu yeşil alanı çok olanın öne çıkacağını dile getirdi.

CAM FİLMİ DÜZENLEMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Erdoğan'ın kamuoyunda büyük tartışma yaratan cam filmi yasağıyla ilgili olarak, "yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 15.11.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.