20 Şubat 2018 Salı 11:52
Denizbank en az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

Denizbank 2018 yılı personel alımı başvuruları başladı. Denizbank tarafından Türkiye genelinde lise, önlisans, lisans mezunu ve öğrencisi personel alımı yapılacağı ilan edildi. Denizbank’ın resmi kariyer sitesinden yayımlanan personel alımı ilanlarının başvuru şartları ve detaylarını takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Denizbank tarafından personel alımı yapılacak iller; Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İçel, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Muğla, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Karabük olarak ilan edildi.

Personel alımı yapılacak açık pozisyonlar; İŞKUR İletişim Merkezi Asistanı, Deniz Yatırım – Yatırım Danışmanı/Müşteri Temsilcisi, İletişim Merkezi Kalite ve Süreç Geliştirme Yetkilisi, Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu), Telefonda Satış Temsilcisi, Mobil Satış Temsilcisi.

Mobil satış temsilcisi alımına başvuru yapabilmek için; Lise mezunu ya da devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı, şehirlerarası konaklamalı seyahat engeli olmayan, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek adaylar başvurabilecek.

Telefonda satış temsilcisi alımına başvuru yapabilmek için; En az Lise mezunu olmak, 1990 ve sonrası doğmuş olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, İstanbul’da ikamet etmek gerekiyor. Güçlü ikna kabiliyetine sahip, hedefe yönelik ve müşteri odaklı çalışabilecek, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen adaylar başvuru yapabilecek.

 İletişim Merkezi Kalite Ve Süreç Geliştirme Yetkilisi alımına en az önlisans mezunları, Deniz Yatırım – Yatırım Danışmanı/Müşteri Temsilcisi alımına ise lisans mezunları başvuru yapabilecekler.

Kaynak:Mymemur

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.