12 Temmuz 2016 Salı 14:23
Denizbanklı Kobi'lere Önemli Avantajlar

Elektriğini Zorlu Elektrik'e taşıyan ve 24 ay kalma taahhüdü veren DenizBanklı KOBİ'lere ilk 3 ay elektrik kullanımı ücretsiz sunulurken, 3 bin uçuş mili hediye ediliyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, yaptığı anlaşmalarla KOBİ müşterileri için önemli avantajlar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Zorlu Elektrik ile yapılan işbirliği kapsamında, elektriğini Zorlu Elektrik'e taşıyan ve 24 ay kalma sözü veren DenizBanklı KOBİ'lere ilk 3 ay elektrik ücretsiz olarak sunuluyor ve 3 bin uçuş mili hediye ediliyor.

Kampanyadan faydalanmak için "ZORLU" yazıp 3280'e kısa mesaj göndermek ve gelen kampanya kodunu 444 80 82 numaralı Zorlu Elektrik Çağrı Merkezi'ne iletmek yeterli olacak.

Açıklamada, değerlendirmelerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, KOBİ'lere ve esnafa sadece finansal çözümleriyle değil, onların gelişimine ve büyümelerine olanak sağlayacağına inandıkları her noktada destek olmaya büyük önem verdiklerini bildirdi.

Sektöründe öncü firmalarla yaptıkları işbirlikleri neticesinde müşterilerine günlük hayatlarını kolaylaştıracak; ticari faaliyetleri gereği karşılamak durumunda oldukları maliyetleri azaltacak hizmetleri avantajlı bir şekilde sunmaya çalıştıklarını belirten Kulaksız, şu ifadeleri kullandı:

"Bu misyonumuzun devamı niteliğinde DenizBanklı KOBİ'lere Zorlu Elektrik'ten büyük avantajlar sunuyoruz. Halihazırda müşterilerimizin öğle yemeği ihtiyaçları için Ticket Restaurant, kargo gönderimleri için MNG Kargo, kuru temizleme ihtiyaçları için Dry Center, güvenlik ihtiyaçları için Pronet ve çeviri hizmetleri için Protranslate.net firmaları ile işbirliklerimiz devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de işletmelerin diğer harcamalarını azaltmaya yönelik anlaşmalar yaparak KOBİ’lerimize faydalar sunmayı sürdüreceğiz."

Son Güncelleme: 13.07.2016 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.