27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:08
Denizbank'tan Mtv Ödemelerine 4 Taksit İmkanı

 DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini 7 Ağustos'a kadar DenizBank kredi kartları ile gerçekleştiren müşterilerine 4 taksit fırsatı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, DenizBank'ın son kampanyası kapsamında, 1 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında MTV ve trafik para cezası ödemelerini DenizBank kartları ile ödeyen müşterilere ücretsiz, faizsiz 4 taksit olanağı sunuluyor.

Söz konusu ödemeler, DenizBank şubeleri ve ATM'leri, DenizBank İletişim Merkezi, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, Mobil Deniz Bankacılık uygulaması ve gib.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, şunları kaydetti:

"Hayat Deniz'de Güzel söylemimiz doğrultusunda yenilikçi uygulamalarımızla sektöre öncülük ederken, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, onlara ödeme kolaylığı sağlayacak kampanyalarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede MTV ve trafik para cezası ödemelerinin 7 Ağustos'a kadar 4 taksitte ödenebilmesine olanak tanıyan uygulamamızı başlattık. 4 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan bankalardan biriyiz. Yenilikçi ürün ve kampanyalarımıza önümüzdeki dönemde de devam ederek kart pazarındaki payımızı artırmayı hedefliyoruz."

Son Güncelleme: 27.07.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.