05 Ocak 2018 Cuma 13:08
Dizel Araç Alacaklar Dikkat! Motorine Zam Yolda!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) internet sitesinde yer alan duyuruda, "06 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 7-9 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. 05-08 Ocak 2018 tarihlerinde benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir." denildi.

Motorin zammı bu gece fiyatlara yansıyacak. Araç sahiplerini üzecek açıklamayı yapan PÜİK, motorin fiyatlarının bu geceden itibaren 7-9 kuruş aralığında zamlanacağını belirtti. Peki, önümüzdeki günlerde benzin zammı görünüyor mu? Benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? İşte, 5-6 Ocak tarihi itibariyle motorin fiyatlarına yansıyacak olan zam oranları ve motorin fiyatları...

MOTORİNE 7-9 KURUŞ ZAM GELİYOR

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan motorin zammı açıklamasında, "06 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 7-9 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. 05-08 Ocak 2018 tarihlerinde benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir." denildi.

MOTORİN FİYATI 5.13 LİRAYA ÇIKACAK

Zamlı fiyatların ardından İstanbul'da motorinin ortalama litre fiyatı 5.13 liraya çıkacak. Benzinin litresi ise 5.57 TL seviyesinde bulunuyor. Böylece benzin ile motorin arasındaki fiyat farkı 44 kuruşa inecek. 

PÜİK'in açıklamasına göre, önümüzdeki günlerde herhangi bir benzin zammı görünmüyor. En son benzin zammı 14 Aralık günü 8-9 kuruş civarında olarak fiyatlara yansımıştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.