23 Mart 2014 Pazar 15:15
Doğalgaz Özel İdare Eliyle Ağrı'ya Dağıtılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ağrı'da yaptığı konuşmada Doğal konusundaki hassasiyetleri bildiğini söyledi.

 

Taner Yıldız “ Esnaflarımızı ziyaret ettim. Hepsinin iki derdi var. Birisi Doğalgaz, diğeri Tedaş. Tedaş özelleşti. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bir çok teknik malzeme yenilenecek. Bunun dışında Doğalgaz önemli bir talep. Bu konuda Sayın Başbakanımızın da mitinginde verdiği bir söz var. Milletvekillerimizde sık sık bize Doğalgazın gelmesi gerektiğini söylüyor. 

 

Biz bildiğiniz gibi Ağrı’yı iki kez ihaleye çıkardık. Bu ihalelere kimse girmedi. Çünkü şehrin altyapısı buna uygun değil. Bizde üçüncü kez ihaleye çıkmayacağız. Bu sorunu aşmak için İl Özel İdaresine kaynak aktarımı yapacağız. Özel idare bu kaynakla doğalgaz hattını çekecek ve dağıtımı sağlayacak. İlk fırsatta bununla ilgili kanun çalışmasını yapacağız. Ağrı 2015 yılında Doğalgaza ulaşacak” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 23.03.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.