28 Mart 2016 Pazartesi 18:26
Doğalgaz Tasarrufu Sağlamanın Püf Noktaları

Modern yüzyılda artık insanların ısınma ihtiyacını karşılayabilmeleri için çok daha modern bir yakıt sistemi bulunuyor. Özellikle modern yüzyılda gelişen teknolojiyle birlikte doğalgazın ısınma, ocak ve sıcak su ihtiyacının karşılanmasında kullanılabilmeye başlanması ve bu alanda yapılan altyapı yatırımlarıyla yaygınlaşması doğalgaz kullanımını önemli oranda arttırıyor.

Son yıllarda artan doğalgaz kullanımı özellikle kış aylarında tüketicilerin yüksek doğalgaz faturası maliyetleriyle karşı karşıya kalmasına yol açabiliyor. Ancak Bosch kombi kullanımı esnasında bazı hususlara dikkat ederek, doğalgaz faturalarında ciddi tasarruflar sağlayabilmek mümkündür.

Ataşehir Bosch Servisi merkezine gelen kombi arızaları ve bu alandaki ileri nesil teknolojik bilgisi ile tüketiciye doğalgaz faturalarında tasarruf yaratabilmeleri için dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler veriyor.

Doğalgaz faturalarını düşürebilmek için öncelikli olarak Bosch kombilerine yönelik olarak Küçükyalı Bosch Servisi profesyonel bakım hizmetlerinden yararlanarak yıllık periyotlarda kombi bakımlarının aksatılmadan yaptırılması gerekiyor.

Kombi üzerinde bulunan filtreler ve parçalardaki çeşitli oluşumlar kombi performansını etkileyerek, doğalgaz tüketiminin daha fazla olmasına ve dolayısıyla doğalgaz faturalarının artmasına yol açabileceği gibi hayati risk taşıyan kazalarında yaşanmasına yol açabilir. Bu yüzden Bosch kombi bakım uygulamalarının düzenli periyotlar halinde profesyonel teknik ekiplere yaptırılmasına dikkat edilmelidir.

Günümüz modern teknolojisini en aktif şekilde kullanan Bosch markasının kombi çeşitleri bacalı kombiler, hermentik kombiler, baca fanlı kombiler ve yoğuşmalı kombiler olarak çeşitleniyor.

Bosch kombi alımı esnasında dikkat edilecek bazı hususların göz önünde bulundurulmasıyla yapılacak kombi seçimleri sayesinde de doğalgaz faturalarında yüksek oranlarda tasarruflar elde edilebilir.

Özellikle Bosch kombi modellerinin farklı kapasite ve özellik durumlarına göre kullanılacağı mekana göre ideal özelliklerde satın alınması, gereksiz kapasitedeki Bosch kombilerin yaratacağı yüksek doğalgaz tüketiminin önüne geçilebilmesini sağlar.

Geceleri uyurken veya gün içerisinde evde olunmaya saatlerde evin ılık kalması için Bosch kombi ekonomik çalışma konumuna getirilerek de doğalgaz faturalarından tasarruf sağlanabilir.

Ayrıca bu hem bu saatlerde gereksiz yüksek doğalgaz tüketiminin engellenebilmesini sağlar hem de gün içerisinde fazlasıyla soğuyan evin ısınması için gerek duyulacak yüksek doğalgaz tüketiminin engellenebilmesini sağlar. Böylelikle birden fazla yönden tasarruf sağlanabilir.

Bosch kombi bakımının düzenli yaptırılması ve en ufak arızalanmalarda profesyonel çözümler için Kurtköy Bosch Servisi merkezine kombi arıza veya bakım başvurusunda bulunulmalıdır.

Son Güncelleme: 28.08.2016 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.