13 Haziran 2015 Cumartesi 15:35
Doom 2'nin En Zor Bölümü 19 Yıl Sonra Geçildi

Oyuncuların yakından tanıdığı (özellikle FPS sevenlerin) Doom serisi piyasaya çıktığı zaman büyük ses getirmişti. Çeşitli ülkelerde yasaklanan, sansürlenmeye çalışılan, hatta yapılan baskınlarla piyasadan toplatılmaya uğraşılan Doom, tüm engelleri aşarak gönlümüzdeki yerini sağlamlaştırdı. 

Oynayanların bilinçaltını etkilediği söylenen serinin ikincisi gerçekten zordur. Hele bir de oyunda The Plutonia Experiment diye bir bölüm vardır ki gerçekten insana kafayı yedirtir. Bu bölüm daha normal seviyede oynadığınızda bu derece sinir bozucuyken Nightmare modunda oynadığınızda insana cinnet geçirtir. Belki inanmayacaksınız ama bu bölüm en zor moddayken tam 19 senedir geçilemiyordu. 

Tabi her güzel şeyin bir sonu var. Bu olaya iyice kafayı takan Zero Master isimli bir oyuncu ‘’sen mi ben mi ulan’’ diyerek oyuna dalmış ve senelerdir geçilemeyen bölümü geçmiş. Bu bölümü geçerken ve oyunun tamamında hiçbir hile kullanmayan Zero Master’ın videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.  

Son Güncelleme: 13.06.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.