01 Ağustos 2016 Pazartesi 12:53
Ege Seramik Hisseleri 'Yıldız Pazar'da

 Ege Seramik'in payları Borsa İstanbul'da Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı.

Ege Seramik açıklamasına göre, Borsa İstanbul Kotasyon Yönergesi'nin Yıldız Pazar ile Ana Pazar arasında geçişleri düzenleyen 33.maddesi çerçevesinde, Yıldız Pazar ve Ana Pazar'da işlem görecek payların tespit edilmesi amacıyla yapılan 2016 yılı ocak-haziran dönemine ilişkin dönemsel değerlendirme çalışması sonucunda, fiili dolaşımdaki kısmının ortalama piyasa değeri 100 milyon TL'nin üzerinde olan Ege Seramik payları, bugünden itibaren Ana Pazar'dan çıkarıldı ve Yıldız Pazar'a alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, "Ege Seramik şirketimizin başarı grafiğindeki yükselişin çok önemli bir göstergesi olan bu durum, bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Şirketimizin istikrarlı yatırımları ve araştırmacı ve yenilikçi faaliyetleri ile önümüzdeki yıllarda da birçok başarılı sonuçlara ulaşmasını hedefliyoruz. Bu yükselişte katkısı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 01.08.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.