17 Ocak 2018 Çarşamba 23:25
Ferrari Elon Musk'u Çıldırtacak Sözler Söyledi

Ünlü CEO, elektrikli Ferrari ile Tesla’ya meydan okuyacaklarını söyleyerek, “İnsanlar Tesla’nın yaptığı elekrikli otomobillere hayret ediyor. Kesinlikle Elon Musk’un yaptıklarını küçümsemiyorum ama sanırım hepimiz aynısı yapabiliriz” dedi. Marchionne, eletrikli otomobilin piyasaya çıkış tarihi hakkında ise sessiz kaldı.

ÖNCE HİBRİT GELECEK

Marchionne, artık süper otomobilleri elektrikli hale getirmenin önemli bir yetenek olduğunu ve müşteriye bunun sözünün verilmesi gerektiğini söyledi. 65 yaşındaki CEO, “Yapacağız çünkü yapmak zorundayız. İlk olarak Ferrari’nin hibrit versiyoları gelecek ve bu noktadan yüzde 100 elektrikli otomobile ulaşmak daha kolay” dedi. Marchionne, otomobil üreticilerinin yeni teknolojiler dünyasında ayakta kalabilmek için kendilerini yeniden keşfetmeleri için on yıldan daha az bir süreye sahip olacağını öngörüyor.

Son Güncelleme: 17.01.2018 14:08
Anahtar Kelimeler:
TeslaFerrariElon Musk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.