13 Temmuz 2016 Çarşamba 12:38
Ford'un Temmuz Kampanyası

 Ford Otosan, temmuz ayında binek modellerinde avantajlı kredi, ticari modellerde ise yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Ford Otosan açıklamasına göre, şirket temmuz ayında '20 bin TL, 20 Ay yüzde 0,99 faiz' kampanyasıyla Ford sahibi olmak isteyenlere avantajlı satın alma seçeneği sağlıyor. Şirket ayrıca "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamındaki F-Kasko alımlarında, Ford Kuga için 20 bin TL, 20 Ay, yüzde 0,49 kredi imkanı veriyor.

Temmuz ayı boyunca Ford Mondeo, C-MAX ve Kuga modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 2 bin 500 TL'lik indirim sunulurken, Fiesta modellerinde ise, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden bin TL’lik indirim fırsatı bulunuyor. Kampanya dahilinde Ford Fiesta 46 bin 730 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı, C-MAX 73 bin 230 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satılıyor.

Transit ailesinin 50. yılına özel, Ford Custom, Connect, Courier, Ranger modelleri ise temmuz ayında 24 ay taksit, yüzde sıfır faizle 24 bin TL'lik kredi fırsatıyla sunulacak. satılacak. Transit modellerinde ise 50 bin TL'lik kredi, 12 ay ve yüzde sıfır faiz avantajı devam ediyor.

Ayrıca Courier modellerinde ücretsiz Ford Güvence Paketi kampanyası temmuz ayında da devam ediyor. Tüm Ford modellerinde ise F-Kasko alanlara 200 TL'lik servis çeki hediye edilecek.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.