10 Eylül 2015 Perşembe 17:55
Gerçekten Pokemon Yakalayabileceğiniz Bu Mobil Oyun,

Yıllar geçti, akıllı telefonlarımız her işi yapar ve çeşitli uygulamalarla hayatımızı kolaylaştırır oldu. Ben ve benim gibiler için ise hala “gotta catch ‘em all” hayatımızın mottosu idi.

… ve nihayet, belki benimle birlikte akıllı telefonun bir Pokedex’e dönüşmesini isteyenlerin talebi dikkate alınmış, uygulama mağazalarında çeşitli Pokedex uygulamaları yerini almıştı; ancak hala yeterli imkan sunmuyor, bize bir cep kitapçığından fazlasını vaad etmiyorlardı. Ta ki; Pokemon Go’nun aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım videosunu görene kadar.

Şehrinizde ya da ormanlık bir alanda dolanırken siz de bir Bulbasaur ya da Squirtle yakalamak istediniz mi? Ya da belinizde taşıdığınız poke topunuzla Charmander’ınızı salıp karşınızda beliren vahşi bir Scyther’ı yenip minik ejderinizin Charmeleon’a evrilişini gururla seyretmeyi düşlemediniz mi?

Son Güncelleme: 10.09.2015 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.