07 Haziran 2016 Salı 15:23
Google Ve Alcatel 'Daydream'le Birleşiyor

Alcatel, Google'ın mobil sanal gerçeklik platformu Daydream'i destekleme kararı aldı. Platform ile daha iyi ses ve görüntüden oyunlar ile eğlenecelere kadar Premium seviyede içerik sunmayı hedefliyor.

Ayrıca Alcatel mühendisleri ve tasarımcıları Google ile yakın bir şekilde çalışarak Daydream'in kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

Alcatel pazarlama Direktörü Dan Dery bu iş birliğiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Alcatel'in yüksek kaliteli ve en iyi seviyede Android sanal gerçeklik deneyimini sunma kabiliyetine inancını takdirle karşılıyoruz. Donanım, içerik ve kullanıcı deneyimine yönelik yenilikçi çözümler sunarak VR ekosistemini zenginleştirmeye kararlıyız. Bu adım, müşterilerimize en yeni VR teknolojisini özgün ihtiyaçlarına göre sunma kararlılığımızın da bir devamı niteliğindedir."

Dery, yeni cihazlarını 2017'nin ilk yarısında piyasaya sunacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 07.06.2016 15:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.