03 Ağustos 2015 Pazartesi 16:26
GTA 5'e Bu Zamana Kadar Getirilen En Efsane Mod: Iron Man!

GTA 5, kodcular tarafından geliştirilen farklı modlarla çok daha eğlenceli ve heyecan dozajı yüksek bir hale geliyor. Oyuna getirilen son modlardan bir tanesi ise Iron Man. 

Brezilyalı bir kodcu olan JulioNB, Iron Man’i San Andreas caddelerine taşıdı. Bu JuliaNB’nin ilk işi değil. Daha önce GTA 5 için diğer Marvel karakterleri olan Spider Man ve Hulk modlarını getiren JuliaNB, sonrasında ise Iron Man’i getirmiş.

Aşağıdaki videodan anlayacağınız üzere oyunun modu şu anda tamamlanmış değil. Bazı animasyonların ve efektlerin tam olarak oturmadığını görüyoruz. Fakat mod bu haliyle bile GTA 5 için yapılmış belki de en iyi modlar arasında ilk 3’e adını yazdırmış durumda.

Iron Man modunun Iron Man’de nasıl durduğunu görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilir, tamamlandıktan sonra modu JuliaNB’nin şuradaki adresinden edinebilirsiniz.

Son Güncelleme: 03.08.2015 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.