31 Temmuz 2016 Pazar 10:53
Industrial Excellence Award'dan Vestel'e Şampiyonluk Ödülü

Industrial Excellence Award 2016 yarışmasının Türkiye şampiyonu Vestel Beyaz Eşya olarak belirlendi.

Vestel açıklamasına göre, Koç Üniversitesi, WHU-Otto Beisheim School of Management, INSEAD ve Avrupa'nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlenen Industrial Excellence Award 2016 yarışmasında Türkiye şampiyonu Vestel Beyaz Eşya oldu. Vestel Beyaz Eşya bu ödülle Ekim ayında Almanya’da yapılacak olan Industrial Excellence Award Avrupa Şampiyonluğu’nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Fabrikalarımızın mükemmelliğini bu çok önemli organizasyonda bir kez daha tescil etmenin ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Vestel Beyaz Eşya, ekim ayındaki yarışmada Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya, İsviçre ve İngiltere'nin şampiyonları ile yarışacak.

Son Güncelleme: 31.07.2016 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.