20 Şubat 2018 Salı 11:47
İŞKUR 11 Sözleşmeli Memur Alacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. İŞKUR Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında 657 sayılı DMK’nın 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere 11 memur alımı gerçekleştirilecek.

Türkiye İş Kurumunun sözleşmeli programcı ve sözleşmeli çözümleyici alımına başvuru yapabilmek için 4 yıllık fakültelerin ilanda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Ayrıca, İngilizce dilinde istenen düzeyde geçerli yabancı dil puanı bulunmak, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak gibi kriterler bulunuyor. Yazılı sınav 14 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapılacak.

Adaylar başvurularını 28 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayımlanan dilekçe ve istenen belgelerle birlikte Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Kat:1 Ankara adresine yapabilecekler.

Kaynak: Mymemur

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.