14 Aralık 2016 Çarşamba 09:56
İŞKUR Üniversite Mezunlarına 1300 TL Maaşla İş İmkanı Sağlıyor

Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine yüksek maaşla büyük iş fırsatı için İŞKUR devrede.

Milyonlarca üniversiteliye büyük iş deneyimi için düğmeye basan İŞKUR aylık 1.300 lira maaşla iş deneyimi sunacak. Program başlıyor. Nereden ve nasıl bu programa başvuru yapılacak haberimizde.

İŞKUR düğmeye bastı, üniversiteli gençlere deneyim kazandıracak önemli bir projeyi hayata geçirecek. Bu kapsamda İŞKUR öncülüğünde başlatılan eğitim programı kapsamında ülke genelini kapsayacak ve 81 ile yayılmış olacak. Belirlenen Çalışma saatleri derslere göre belirlenecek, aylık bin 300 TL ödeneceği ifade ediliyor.

Konuya ilişkin Sabah Gazetesi'nden Hazal Ateş imzalı haberin ayrıntılarına göre, iş ve işçi bulma kurumu İŞKUR yaklaşık 6 milyon üniversite öğrencisine ayda bin 300 lira para kazanabileceği iş imkânları sağlamak için düğmeye bastı. Türkiye'nin her ilinde İŞKUR'lar üniversite öğrencilerine büyük deneyim kazandıracak iş imkanları hakkında detalar belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, 81 ili kapsayacak İŞKUR iş prohgramı kapsamında dileyen üniversite öğrencileri üç ay isteyen daha uzun süre çalışma imkanı sağlanacak. Böylece program kapsamında iş tecrübesi edinecek olan gençlerin kredi ve bursları kesilmeyeceği belirtiliyor.

İŞKUR ve programı hakkında daha kapsamlı bilgi almak isteyenler İŞKUR resmi web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden detaylara ulaşabilirler.

Son Güncelleme: 14.12.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.