04 Haziran 2015 Perşembe 14:33
Kamu personeli alım ilanlarını buradan öğrenebilirsiniz

Milyonlarca vatandaşın hayali olan kamu çalışanı olmak aslında hiç de zor değil. Kamuya personel alımlarını takip etmek ve aranılan niteliklere sahip olup olmadığınızı öğrenmek artık çok kolay. Resmi internet sitelerinden hangi kurumların kamu personeli alacağını öğrenebilir ve hangi niteliklerde memur alımı yapıldığına bakabilirsiniz.

Kamu personel alımı yapan kurumlar

Kamu personeli alımlarını Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Her gün güncellenen kamu personeli alım ilanlarını takip ederek Türkiye’de hangi kurumun hangi niteliklerde personel alımı yapacağını ve kaç personel ihtiyacı olduğunu rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Kamu personel alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı - Kamu Personel Alım İlanları» adresini tıklayarak görebilirsiniz. İçeriğini öğrenmek istediğiniz ilanın üstüne tıkladığınızda tüm detaylı bilgiler ekranınıza gelecek.

Son Güncelleme: 04.06.2015 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.