10 Haziran 2016 Cuma 09:28
Kamulaştırma Kararları

ANKARA (AA) - İstanbul'da Dudullu-Bostancı Raylı Sistem Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Bakanlar Kurulunun, İstanbul, Kocaeli, Gaziantep ve Ağrı'da bazı taşınmazların kamulaştırılmasına ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, İstanbul'da "Dudullu-Bostancı Raylı Sistem Hattı Projesi" kapsamında Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'deki bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması karara bağlandı.

İstanbul Beylikdüzü'ndeki Yakuplu-Ambarlı mevkisinde bulunan bazı taşınmazlar da Belediye tarafından "Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi I. ve II. Kademe İşi" için kamulaştırılacak.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ilan edilen riskli alan ve rezerv yapı alanı sınırları i̇çerisinde bulunan bazı taşınmazların Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yapımı amacıyla Gaziantep Şehitkamil ilçesindeki bazı taşınmazlar ile Ağrı-Patnos İçmesuyu Projesi kapsamında bazı taşınmazlar da kamulaştırılacak.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.