15 Nisan 2018 Pazar 15:12
Malezya'da Kurulacak Olan Fuarın Gözdesi Türkiye!

Savunma Sanayii Müsteşarlığından yapılan yazılı açıklamaya göre,  Malezya Savunma Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl 16'ncısı düzenlenecek DSA  Fuarı, 16-19 Nisan 2018 arasında Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da  gerçekleştirilecek.

Söz konusu fuarı 45 ülkeden 350’den fazla resmi heyetin ziyaret  ederek görüşmeler gerçekleştireceği öngörülüyor. Öte yandan 43 bin kişinin fuarı  ziyaret etmesi bekleniyor.

DSA 2018'de Türkiye bin 418 metrekarelik alanıyla en geniş katılım  gerçekleştirecek ülke olacak.

En son 2016 yılında 21 firma ile DSA Fuarı'na milli katılım sağlayan  Türkiye, bu yıl da Savunma Sanayii Müsteşarlığı öncülüğünde 29 kurum ve kuruluş  ile söz konusu fuarda yer alacak.

Fuarda ayrıca Türkiye ve Malezya arasındaki insansız hava araçları,  hava platformları için hedefleme podu ve aviyonik modernizasyonu, yazılım tabanlı  telsiz projeleri, çeşitli mühimmatlar, çok maksatlı destek gemileri konularında  iş birliği yapılması öngörülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.