03 Eylül 2018 Pazartesi 19:15
Migros 1-12 Eylül Okul Ürünleri İndirim Kampanyası

5M Migros okul malzemelerinde indirime gitti. Ülkemizin en büyük alışveriş merkezi ağlarından biri olan Migros, çocuklar için öyle indirimler yaptı ki, siz de bu ürünleri görünce eminiz ki satın almak için Migros’a gideceksiniz. Migros aktüel ürünler kampanyasında sloganını da belirledi.

Buna göre slogan Çocuklar Okula Anne Babalar Migros’a oldu. Kampanya broşürlerini kampanyamerkez.com olarak sizlere sunuyoruz. Okul alışverişinizi yapmadan önce bu ürünleri görmenizi isteriz. Bugünden başlayarak 12 Eylül 2018 tarihine kadar satışta olacak indirimli okul malzemelerine ait kataloglar aşağıda verildi. Hemen inceleyin.

2018 2019 Eğitim öğretim yılının başladığı şu günlerde veliler çocuklarının daha uygun fiyatlı şekilde eğitim alışverişini tamamlama derdine düştü. Doların yükselmesi, Euro’nun tavan yapmasıyla TL’nin değer kaybıyla enflasyon yaşayan ülkemizde herkes ucuz ürün arayışına girdi. İndirim ve kampanya hangi mağazada varsa oraya giden vatandaşımızın kaliteli ürünlerde indirim yapan mağazaları tercih ettiğini gözlemliyoruz. Buna göre Migros da indirimi ürünleri yine marka ürünler olduğundan çok fazla tercih sebebi oluyor.

MİGROS İNDİRİM KATALOĞU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 03.09.2018 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.