22 Temmuz 2016 Cuma 12:53
Nn Hayat Ve Emeklilik Acenteleri 'Hayat Ligi'nde Yarışacak

İSTANBUL - NN Hayat ve Emeklilik, acentelerini daha başarılı satışlar yapmaya motive etmek için Hayat Ligi'ni başlattı.

Şirket açıklamasına göre, NN Hayat ve Emeklilik, yüksek hayat sigortası satışı yapan veya satış yapma potansiyeli olan acenteleri Hayat Ligi'nde mücadele etmeye davet etti.

Katılımcıların en yüksek hayat sigortası satışını yapmaya çalıştığı Hayat Ligi'nde, 3 aylık değerlendirme sonunda başarılı olan acentelere ödüller verilecek ve ayrıcalıklar tanınacak. Başarılı acentelere bunların yanı sıra lige özel NN Akademi eğitimleri ile atölye çalışmaları verilerek, özel kampanya ve organizasyonlar düzenleniyor.

Acentelerin satış yapmasını desteklemek amacıyla "Lead Projesi" kapsamında toplanmış referanslar da ligde yarışan acentelere yönlendirilecek. Bölgesel ve genel yemek organizasyonları ile renklendirilen ligde, birinciye bir Gezici Kupa teslim edilecek. 3 aylık dönem boyunca birinci olan acentede kalacak olan kupa, sonraki dönem birincisi açıklandığında yeni sahibine iletilecek.

Son Güncelleme: 22.07.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.