13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:08
Opet Sakarya'da 12'nci Akaryakıt İstasyonunu Açtı

- Opet Petrolcülük Anonim Şirketi'nin (OPET) Türkiye'deki bin 43'üncü, Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi.

Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu'nun açılış töreninde konuşan OPET Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Öztürk, hedeflerinin gelen her müşterinin, aldığı hizmet ve üründen memnun şekilde istasyondan ayrılması olduğunu söyledi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak, sektörde tüketicinin ilk tercih ettiği ve beğendiği marka olmayı sürdürmek için çalışacaklarını vurgulayan Öztürk, istasyonun hayırlı olmasını diledi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, OPET Marmara Bölge Müdürü Bülent Barıkan'la istasyonun açılışını gerçekleştiren Öztürk, istasyonu gezerek bilgi aldı.

Öztürk, daha sonra istasyon sahibi Akif Yılmaz'a OPET ailesine katılmaları onuruna plaket verdi.

Sakarya'da bulunan, 2 LPG ve 4 akaryakıt olmak üzere 6 adadan oluşan istasyon, OPET'in müşteri memnuniyeti odaklı "kusursuz hizmet" anlayışıyla tüketicileri üstün performanslı "ultra force" ve "eco force" yakıtlarıyla buluşturacak.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.