25 Temmuz 2016 Pazartesi 10:53
Özyurtlar Grubu'ndan Esenyurt'ta Yeni Proje

İSTANBUL  - Özyurtlar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Neyzen İnşaat, Esenyurt'ta "Nota Residence" ismiyle yeni projesini hayata geçirecek. Ön satışları başlayan projede 84 daire ve 10 ticari alan yer alacak.

Özyurtlar'dan yapılan açıklamaya göre, gayrimenkulde son yılların en gözde yatırımı olan 1+1 daireler, Nota Residence'da tek bir blokta toplanacak. Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence, çok bloklu sitelerin gürültüsünden uzak ama aynı sosyal imkanlara sahip bir yaşam alanı olarak dikkat çekecek.

İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen ve avantajlı fiyatıyla tüm rakiplerini geride bırakan proje, 12 katlı tek blok üzerine inşa edilecek. Proje, kendi evinin sahibi olmak isteyen ancak yüksek fiyatlardan dolayı ev sahibi olamayanlar için oldukça ideal.

Daire fiyatlarının 189 bin liradan başladığı Nota Residance'da ön satışların başlamasıyla proje duyulan ilgi gün geçtikçe artıyor.

 

- Güçlü merkezi lokasyon avantajı

 

Modern tasarımlarla harmanlanan Nota Residence, ev sahibinin hayatını kolaylaştırırken ayrıca keyif veren bir yaşam vaat ediyor. Kalabalık sitelerde benzer rahatlığa rastlayamayacağı 84 daire sakini, yalnızca kendilerine özel olarak hazırlanan sosyal donatıların keyfini çıkarabilecek.

Nota Residence, sunduğu sosyal imkanlarla da daire sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açacak. Projede bulunacak ActivitiesRoom adı verilen sosyal alanlarda; playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi yer alacak. Kapalı otopark ve resepsiyon hizmeti de sunan Nota Residence'da 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti, kartlı giriş ve görüntülü karşılama diyafonları da yer alacak.

Güçlü merkezi lokasyon avantajı, kolay ulaşımı ve uygun fiyat politikası ile ön plana çıkan Nota Residence, Tüyap'a 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunacak. Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da ön plana çıkan Nota Residence, Esenyurt Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversite kampüsüne beş dakika mesafede bulunacak. Proje, belediye ve hastanelere de aynı yakınlıkta konumlanıyor.


 

Son Güncelleme: 25.07.2016 10:56
Anahtar Kelimeler:
GayrimenkulÖzyurtlar Grubu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.