21 Ocak 2018 Pazar 15:37
PTT'den Beklenen Haber Geldi! Yarın İş Başı Yapacaklar

Ptt 2017/2 personel alımını nisan ayında ilan etmiş kazanan adaylar mayıs ayında sözlü sınav için Ptt'nin yolunu tutmuşlardı. Kazanan adaylar iş başı yapmayı beklerken Danıştayın kararı ile yürütme durdurulmuş ve personel olmaya hak kazanan 1750 kişiye büyük bir belirsizlik hakim olmuştu. 1750 mağdur sesini duyurmak için her türlü yolu seçmiş ve özellikle mağduriyetlerini dile getirmek için sosyal medyayı kullanmışlardı. Her gün toplu bir şekilde hareket ederek twitter da hashtagler açarak mağduriyetlerini dile getirmişlerdi. Bu mağduriyete sessiz kalmayan sayın Ulaştırma bakanı Ahmet Arslan'da konunun takipçisi olduğunu ve adayların hiç bir şekilde mağdur edilmeyeceğini dile getirmişti. Bizde Ağrıda haber ekibi olarak ilk günden beri dile getirdiğimiz mağduriyetin takipçisi olduk ve 1750 mağdurun mağduriyetinin giderildiğini müjdeleyerek bir nebze olsun onların mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Dün akşam Ptt'nin resmi twitter hesabından yapılan açıklama ile 1750 kişinin artık ptt de işe başlayacaklarını bildirildi. Ayrıca Ptt genel müdürü sayın Kenan Bozgeyik'te resmi twitter hesabından Ptt'nin twitini alıntı yaparak müjdeli haberi uzun süredir aileleri ile mağdur olan 1750 vatandaşımıza haberi verdi.

Bizde Ağrıda haber ekibi olarak uzun süredir mağdur olan arkadaşlarımıza yeni çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

YÜRÜTME DURDURULMUŞTU

Sözlü sınavı başarıyla geçmelerinden sonra güvenlik soruşturmalarının dahi gelmesi sonucunda Danıştay yürütmeyi durdurmuştu. Danıştay'ın PTT'nin yönetmeliğinin değişmesini istemesi sonucu bu mağduriyet ortaya çıkmıştı.

İŞ BAŞI YAPACAKLAR

PTT'nin yeni yayınladığı yönetmelik ile mağdur olan 1750 Kişinin mağduriyetine son verilmişti fakat henüz ne zaman iş başı yapılacağı belirsizliğini koruyordu.

Dün itibariyle PTT resmi twitter hesabından yapılan açıklamada 22.01.2018 Pazartesi günü iş başı yapacakları belirlendi.

Muhabir: Osman KAYHAN

Son Güncelleme: 21.01.2018 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 2018-01-22 09:53:18

Yolun açık kalemin hak olsun inşAllah.