12 Mayıs 2016 Perşembe 16:43
Sahibinden.com, 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri' Arasında Yer Aldı

İSTANBUL (AA) – Sahibinden.com, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan, "Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016" listesinde yeniden yerini aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Great Place to Work Enstitüsü, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesini açıkladı.
Geçtiğimiz yılda söz konusu listede yer alan şirket, bu yıl açıklanan sonuçlara göre, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde yer almaya hak kazandı.

Çalışanlarının şirket hakkındaki fikirleri, yönetim politikaları ve İK uygulamalarının ele alındığı ankete göre sahibinden.com, yüksek çalışan memnuniyeti ile “50-500 çalışana sahip” şirketler kategorisinde “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yerini aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Sahibinden.com İş Destek’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Pamuk, faaliyete geçtiği günden bugüne kadar çalışanlarıyla büyüyen ve çalışan memnuniyetini öncelikli hedefleri arasında gören bir şirket olduklarını belirtti.

"Sahibi Sensin! dediğimiz yönetim felsefemiz doğrultusunda her zaman çalışanlarımıza güven inşa eden, ilham veren, onların gelişimini destekleyen ve başarılarını ödüllendiren bir anlayış benimsedik” diyen Pamuk, şunları kaydetti:

"Özetle çalışmaktan mutluluk duyulan bir şirket olmayı hedefledik. Kurumsallaşan değil sosyalleşen bir internet şirketi olma özelliğimizle, yalnızca çalışma değil aynı zamanda yaşama alanı olarak gördüğümüz ofisimiz Sahiplex’i de en değerli varlığımız olan insan kaynağımıza olan inancımızın bir simgesi olarak görüyoruz. Sonuç olarak sadece Türkiye’nin En İyi İşvereni değil, çalışılacak en iyi ekibi olmak için yol alan ve ‘Vay Be’ dedirten anlarımızın mimarı tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."​

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
DiğerSahibinden.com
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.