20 Nisan 2018 Cuma 15:12
Şok 21 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu (21 Nisan 2018)

Şok 21 Nisan 2018 aktüel ürün kataloğu ile indirimde olan ürünler belli oldu. Bu hafta yine Şok market rafları kaliteli ama oldukça uygun fiyatlı ürünlerle dolacak. ŞOK 21 Nisan hafta sonu aktüeli ile gelecek ürünlerin hepsi müşteriler tarafından çok beğenilecek. Vatandaşlara yılın her günü kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan Şok, bu hafta yine herkesi memnun edecek ürünler hazırlamış. Aile ekonomisine, fırsat ürünleri ile destek veren ünlü marketler zincirinin Şok Hafta Sonu Aktüel Ürünler listesinde gıdadan teknolojiye onlarca kalemde çok özel ve cazip indirimler sizlere sunuluyor. Üstelik, Şok marketin hafta sonu kataloğu içerisinde çocukları da çok mutlu edecek ürün ve indirimler var. İsterseniz, lafı çok uzatmadan hemen 21 Nisan 2018 Şok aktüel kataloğunun detaylarına bakalım.

ŞOK 21 – 24 NİSAN AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU

Şok 21 Nisan aktüel ürün kataloğu içerisinde Homotech Notebook dikkat çekiyor. 2 yıl garantili, 32 GB dahili hafıza, 3 GB ram özellikleri ile bu bilgisayar sadece 999,00 TL’ye sizleri bekliyor. Üstelik Notebook bilgisayara kredi kartına 6 taksit imkanı ile sahip olmanız da mümkün. Yine desteksiz omuz askısı olan, su geçirmez Notebook Sırt Çantası Şok markette bu hafta sadece 34,90 TL. Notebook Soğutucu Stand, 700RPM fan gücü ile sadece 19,90 fiyatı ile bu hafta indirimli olan ürünler arasında yer alıyor.

21 NİSAN ŞOK MARKET İNDİRİMLERİ

Şok market 21 Nisan aktüel kataloğu iki sayfadan oluşuyor. İlk sayfanın devamına baktığımızda yine bilgisayar ürünlerinin kampanyada olduğunu görüyoruz.  2 yıl garantili, renk seçenekleri olan ve şık tasarımı bulunan USB Hoparlör 14,90 TL, 10 m çekim alanı bulunan Kablosuz Mause 14,90 TL fiyatları ile haftanın dikkat çeken diğer ürünleri oluyor. Şok market haftanın indirimlerinin devamına baktığımızda ise Stabil Çelik Kadro, 2 yıl garanti, Antibakteriyel Ellik, sepeti ve tam kapalı Zincir koruma sistemi ile 20 jant bisiklet 199,00 TL, 6 ileri vites, Pilsan Explorer Akülü ATV 199,00 TL fiyatları ve kredi kartına 6 taksit imkanı ile haftanın dikkat çeken ürünleri oluyor. Bu Hafta Şok 21 Nisan Aktüel kataloğunda Çocuk Külotlu Çorap 4,95 TL, Lisanslı Erkek Çocuk Pijama Takımı %100 pamuk 14,90 TL, çocuk spor ayakkabı ise 24,90 TL’ye satışa sunuluyor. Yine çocuk oyuncak ve kırtasiye malzemelerinde de özel kampanya ve indirimler bu katalogda sizleri bekliyor.

ŞOK MARKET 21 NİSAN HAFTA SONU FIRSATLARI

Elbette Şok 21 Nisan 2018 hafta sonu fırsatları bunlarla sınırlı değil. İkinci sayfaya  geldiğimizde İlk olarak Şok marketin “Bugün ne pişirsem” köşesini görüyoruz. Burada da haftanı yemek önerisi Patlıcan sarma oluyor. Bu yemeğe özel olarak Çarliston biber 2,99 TL, patlıcan kg 2,49 TL fiyatları ile satışa sunuluyor. Ayrıca ikinci sayfanın devamında, bu hafta Şok marketten yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde indirimli olarak alacağınız ürünler yer alıyor. 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde Beşler Fermente sucuk 220 gram 14,95 TL yerine 9,00 TL. Yine 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1 kg Doğadan Geleneksel karadeniz çayı 24,95 TL yerine 19,00 TL fiyatı ile sizleri bekliyor.

Şok 21 Nisan 2018 aktüel ürünler kataloğu incelememiz burada sona erdi. Şok market 21 Nisan kataloğu görsellerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Aktüel ürün fırsatlarının stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın, kampanyayı kaçırmayın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.