02 Ağustos 2016 Salı 12:28
Tav Passport'tan 50 Milyondan Fazla Noktada Sınırsız İnternet Hizmeti

TAV Passport Kart, üyelerine 100'den fazla ülkede 50 milyondan fazla noktada sınırsız internet erişimi sağlamaya başladı.

TAV açıklamasına göre havalimanlarında güvenlik ve pasaport noktalarında hızlı geçiş, ücretsiz lounge kullanımı, ücretsiz otopark ve vale, duty-free ve restoranlarda indirimler, özel şoförlü transfer ile daha pek çok ayrıcalığı içeren TAV Passport Kart, üyelerine tüm dünyada yaklaşık 50 milyon noktada kablosuz internet ayrıcalığını da sunuyor.

TAV Passport Kart üyeleri kendilerine gelecek e-postadan iPass uygulamasını indirerek mobil cihazlarından ücretsiz olarak sınırsız internet erişimine sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, TAV İşletme Hizmetleri olarak İstanbul Atatürk Havalimanı'nda edindikleri deneyimle geliştirdikleri çözümleri bugün demiryolları ve denizyolları gibi farklı ulaşım modlarında ve küresel ölçekte sunduklarını bildirdi.

Konforlu ve hızlı bir seyahat beklentisi olan misafirleri için yola çıktıkları noktadan varış noktalarına kadar her aşamada ayrıcalıklı bir hizmet sağladıklarını aktaran İşbulan, bugün 18 bine yakın üyesi bulunan TAV Passport Kart'ın özellikle havalimanlarında birçok seyahat deneyimi sunduğunu dile getirdi.

İşbulan, bugün internet erişimi ve her an bağlı kalabilmenin önem kazandığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Uluslararası iş ortaklarımızla işbirliği yaparak misafirlerimiz sınırsız, güvenli ve yaygın internet erişimi sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Üyelerimizin seyahatlerini yakından takip ederek ihtiyaçlarını tespit edip kartımızı daha anlamlı kılmak için en uygun çözümleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Dünyanın en geniş kablosuz internet ağı olan iPass uygulaması, tek kurulumla 100'den fazla ülkede havalimanları, oteller, tren istasyonları, feribotlar ve restoranları da kapsayan 50 milyondan fazla noktada kesintisiz ve güvenli internet erişimi sunuyor.

TAV Passport Kart üyeleri, ücretsiz internet hizmetine iPass ve Hub One işbirliğiyle ulaşıyor. ADP Group'un iştiraki olan ve havalimanları telekomünikasyon çözümleri konusunda uzmanlaşan Hub One, Paris'in Orly ve Roissy havalimanlarında ağ ve bilişim hizmetleri sunuyor.

TAV Passport Kart ayrıcalıkları Türkiye'de İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes, Ankara Esenboğa ve Milas-Bodrum havalimanlarında yer alıyor.

Classic, Plus ve Edition olmak üzere üç farklı segmentte üyelerine hizmet veren TAV Passport Üyelik Programı hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 25 75'i aranabiliyor ya da www.tavpassport.com sayfası ziyaret edilebiliyor.

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:49
Anahtar Kelimeler:
DiğerTAV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.