20 Mart 2015 Cuma 13:57
Televizyon Efsanesi Tahmin Oyunu Artık Google'da

Google'dan hiç beklemediğimiz bir online oyun geldi. Yıllar boyunca Amerika'da milyonları TV başına kitleyen, ülkemizde de ''Aileler Yarışıyor'' adı ile bildiğimiz Family Feud programına benzeyen oyun oldukça eğlenceli.

Oyunu bilmeyenler için kısaca anlatayım; oyun size seçtiğiniz türe göre tamamlanmamış bir cümle veriyor. Sizde daha önceden anketlerle belirlenmiş cevaplardan en çok verilmiş olan on tanesini bulmaya çalışıyorsunuz. Cevaplar da Google'ın arama motorunda en çok arananlarına göre sıralanıyor. Yani verdiğiniz cevabın listede olmaması, o cevapın Google üzerinde ilk ona giremediğini göstermekte.Örneğin size ''Türkiyenin en çok sevilen teknoloji haber sitesi ........ '' şeklinde bir cümle veriliyor. Sizde boş kalan yere aklınıza ilk gelen kelimeyi (Webtekno) söylüyorsunuz. Eğer verdiğiniz cevap popüler cevaplar arasında ise puan alıyorsunuz. Amaç en popüler olan cevabı (Webtekno) bulup, en yüksek puanı almak. Google Feud da aynen bu şekilde oynanıyor. Size kültür, insanlar, isimler ve genel sorular şeklinde dört kategori veriliyor. Seçtiğiniz kategoriye göre de sorular yöneltiliyor.

 

Son Güncelleme: 20.03.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.