24 Nisan 2015 Cuma 19:15
Telltale Games, Marvel'le Olan Ortaklığını Duyuruldu

2004 Haziran ayında kurulan ve Türkçe anlamı Masal Anlat olan Telltale Games, Örümcek Adam, Fantastik Dörtlü, Kaptan America ve X-Men gibi çizgi romanlarının yaratıcısı olan Marvel’le yeni bir ortaklık konusunda anlaştıklarını duyurdu. 

2017 yılında piyasaya süreceği yeni bir projesiyle ilgili Marvel’le anlaştığını duyuran Telltale Games, konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmadı. 

Telltale Games’in blogundan yayınlanan haberle ilgili yorum yapan kullanıcılar ise bu ortaklığın sonucunda mükemmel bir işin ortaya çıkacağını ümit ediyorlar.

Blogda Marvel gibi çok önemli bir ekiple çalışacakları için oldukça heyecanlı olduklarını söyleyen Telltale Games yetkilileri, 2017’nin en fazla konuşulacağı bir oyun serisi üzerinde çalışma yapacaklarını belirttiler. 

Son Güncelleme: 24.04.2015 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.