17 Temmuz 2019 Çarşamba 10:16
TOKİ bu 4 Şehirde Konut Satışı Yapacak

TOKİ 4 Şehirde Açık Arttırma İle Satış Yapacak

TOKİ 4 şehirde konut satışı yapacak. İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa’da 267 konutu açık arttırma usulü ile satacak.

TOKİ 4 şehirde açık arttırma ile konut satışı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklama göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa’da 267 konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa çıkaracak.

Açık arttırma ile alakalı tüm detaylar belli oldu. Yapılan açıklamalara göre  30 Temmuz 2019 Salı günü TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 13.00’de açık arttırma  yapılacak.

Sadece İstanbul da 117 konut satışı yapılacak.  Ataşehir’de 2+1 ve 3+1 planında 53 konut . Başakşehir Kayaşehir’de ise 4+1 planında 64 konut açık artırma ile satılacak.


Bursa da 2+1,3+1 ve 4+1 planında yapıldı. Yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacak konutlar alıcılarına hemen teslim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.