10 Mayıs 2016 Salı 11:06
Toya'dan ikisi bir arada

Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin mülkünde olacak ofislerin, istenildiği gibi kullanılabileceğini belirterek, “Ofis olarak tercih etmezse, yaşam alanı yapabilir. Bir hobisi varsa, hobi alanı olabilir. Biz şehir merkezinde bir hayat tarzı kurgulamayı arzu ettik” dedi. Her konuta tahsisli ofisler, konut alıcısının kendi sahipliğinde olacak. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede, ayrıca farklı ofis alanları da bulunuyor.


30 milyon $ yatırım
Toya’nın 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştireceği projede ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları, 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları ise, stüdyo daireler için 360 bin dolardan başlıyor.

Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında yer sahibi olmanın yanı sıra mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecek. Toya’nın konsept projelerinden biri olan Toya Downtown’da, stüdyo, 1+1, 2+1 konutlar ve konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor.

Porsche Design imzası
Dünyada pek çok önemli projeye imza atan Porsche Design Studio, projenin iç mimarisini yapacak. İstanbul’da yine Toya’nın “Qent İstinye” projesinin iç mimarisini de tasarlayan Porsche Design Studio, daire ve ofislere imzasını atacak. Genel Müdür Yardımcısı Koray, Haziran 2018’de teslim edilmesi hedeflenen proje için Mecidiyeköy’de bir bankanın genel müdürlüğünün satın alındığını söyledi. Bu kapsamda dönüşüme giren proje, yüzde 1 KDV avantajı sağlıyor. 
Ayrıca Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde “Toya Plaza”, Basın Ekspres Yolu’nda bu yıl teslim edilecek yeni projesi “Toya Moda”, Avcılar’da “Toya Vista” ve “Avcılar Park”, Esentepe’de “Q Studio”, İstinye’de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu “Qent İstinye” projeleriyle de biliniyor. 

Son Güncelleme: 10.05.2016 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.